Community Digest: Samenvatting van December 2022

Community Digest: Samenvatting van December 2022Beste Community leden,

 

Dit is alweer de laatste post van het jaar, we blikken tijdens deze Community Digest graag nog eventjes terug op wat er in December is gebeurd binnen Zoho Dutch Community.

 

We begonnen de maand met het tweede deel van het automatiseren met Zoho Desk. Daarnaast hebben we de gloednieuwe Zoho Desk gelanceerd. Lees hier wat er nieuw is in Zoho Desk 2022.

 

Heb je onze post over het verzamelen van leads op één plek met Zoho One al gelezen? Deze maand hebben wij ook een vraag ontvangen vanuit de Community. Bekijk hier de vragen en antwoorden vanuit de Zoho Dutch Community.

 

Wij hebben met het marketing van Zoho Nederland een hele mooie ervaring opgedaan op het hoofdkantoor in Chennai. Deze maand hebben wij de 15e editie van onze Europese nieuwsbrief The Zoho Times mogen uitsturen.

 

Om mee af te sluiten kun je hier de highlights van een succesvol 2022 bekijken.

 

Wij van Zoho Nederland wensen iedereen alvast een heel fijne jaarwisseling!

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Zoho Nederland

  • Sticky Posts

  • Welkom bij de Zoho Dutch Community

   U bent van harte welkom bij de Zoho Dutch Community. Deze Community is gericht op Zoho gebruikers uit Nederland en andere Nederlandstalige gebieden. Wij zullen hier de nieuwste updates en verschillende Tips & Tricks over onze diverse producten met u delen.
  • Community Digest: Samenvatting van December 2022

   Beste Community leden, Dit is alweer de laatste post van het jaar, we blikken tijdens deze Community Digest graag nog eventjes terug op wat er in December is gebeurd binnen Zoho Dutch Community. We begonnen de maand met het tweede deel van het automatiseren
  • Community Digest: Samenvatting van November 2022

   Beste Community leden,   Het is alweer December, we gaan de laatste maand van 2022 in. We kijken graag samen terug op de maand November en wat er in deze maand is gebeurd binnen de Zoho Dutch Community.   Tijdens de Zoho Creator Meetup hebben onze gebruikers
  • Community Digest: Samenvatting van Oktober 2022

   Beste Community leden,   De maand Oktober is alweer voorbij en dat betekent dat het tijd is om terug te kijken op wat er in deze afgelopen maand is gebeurd binnen de Zoho Dutch Community.   Na Zoholics zijn wij direct aan de slag gegaan met het organiseren
  • Community Digest: Samenvatting van Augustus 2022

   Beste Community leden,   De maand Augustus is alweer voorbij en dat betekent dat het tijd is om terug te kijken op wat er in afgelopen maand is gebeurd binnen de Zoho Dutch Community.   In Augustus hebben we weer verschillende Tips & Tricks mogen delen.