10 tips voor MKB's met Zoho Bigin

10 tips voor MKB's met Zoho BiginHallo,
 
Het starten van een bedrijf is een flinke onderneming. Daarom hebben we 10 tips samengesteld die je een voorsprong zullen geven.
 
1. Wacht niet om je sociale netwerken te activeren: Twitter, Linkedin en andere sociale media kanalen zijn je vrienden. Geloof in jezelf, jouw bedrijf en je visie en zie hoe jouw klanten ook in jou geloven.
2. Stel onmiddellijke, korte -en lange termijn doelen. Wees pragmatisch, maar ga je doelen achterna.
3. Overdrijf niet met multitasking. In de meeste kleine bedrijven heeft iedereen een andere taak. Pas op dat je niet één taak opoffert in een poging ze allemaal tegelijk te voltooien.
4. Zorg voor back-up plannen en alternatieve mogelijkheden. Niet plannen is plannen om te mislukken.
5. Ga digitaal. Digitaliseer je boekhouding, verkoop en projectbeheer. Hoe eerder hoe beter. Op deze manier bespaar je veel tijd en geld.
6. Automatiseer alles wat je kunt. Je hebt al genoeg te doen. Automatiseer terugkerende taken door softwareoplossingen te gebruiken. Maar pas op dat je je persoonlijke touch niet verliest.
7. Content marketing werkt. Praat over je product, je bedrijf en je dromen! Zorg ervoor dat je SEO-zoekwoorden gebruikt in je teksten om je publiek aan te trekken.
8. Analyseer alles. Of het nu gaat om je uitgaves, de prestaties van je team of je verkoop, het is goed om bij te houden wat belangrijk is.
9. Luister naar je klanten. Feedback is essentieel, vooral als je net begint en processen kunt aanpassen voordat het te laat is. Vraag altijd wat je kunt verbeteren.
10. Blijf op de hoogte van nieuws, niet alleen in je eigen branches, maar ook in andere soortgelijke branches. Op deze manier kan je proactieve geïnformeerde beslissingen nemen, waardoor je een voorsprong hebt op je concurrentie.
 
Dat zijn de tips! Voel je vrij om een opmerking achter te laten over de tips die je nuttig vond en de tips die je gaandeweg hebt geleerd.
 
Team Zoho Nederland


      Zoho Marketing Automation
          • Sticky Posts

          • Tip & Tricks #02 Maak kennis met de termen van Bigin

           Beste Community leden, Om vertrouwd te raken met jouw eigen CRM is het belangrijk dat je de specifieke termen ervan kent. Hieronder vind je een lijst van woorden die tot de CRM taal van Bigin behoren. Modules Alle gegevens in jouw CRM zijn onderverdeeld
          • Tip & Tricks #01: Ontdek de instellingen van Bigin

           Beste Community leden, In dit artikel maak je kennis met ons CRM voor kleine bedrijven: Zoho Bigin.  We beginnen met de basisinstellingen. Bigin heeft veel functies die beheerders eenvoudig en intuïtief vanuit het menu kunnen instellen. Gebruikers en

          Zoho Pagesense Resources

           Zoho SalesIQ Resources              Zoho TeamInbox Resources

               Zoho DataPrep Resources                Zoho CRM Plus Resources

                 Zoho Books Resources


                  Zoho Subscriptions Resources

                   Zoho Desk Resources

                    Zoho Projects Resources


                     Zoho Sprints Resources


                      Qntrl Resources


                       Zoho Creator Resources


                        Zoho WorkDrive Resources

                          Zoho Campaigns Resources

                           Zoho CRM Resources

                              Design. Discuss. Deliver.

                              Create visually engaging stories with Zoho Show.

                              Get Started Now