Community Digest: Samenvatting van Augustus 2021

Community Digest: Samenvatting van Augustus 2021Beste Community leden,

Het is alweer een maand geleden sinds we de Zoho Dutch Community hebben gelanceerd. Aan het eind van elke maand zullen wij een Community Digest met jullie delen, dit is een samenvatting van wat in er de afgelopen maand is gebeurd binnen onze Community.

Om mee te beginnen hebben wij begin deze maand onze Community leden mogen verwelkomen via het Zoho Dutch Community Forum. We kijken ernaar uit om samen met jullie de Zoho ervaring van onze Community te verbeteren!

Vol passie hebben wij Canvas voor Zoho CRM geïntroduceerd, de enige functie binnen de branche waarbij je het ontwerp van jouw CRM kunt aanpassen! Met deze ingebouwde designstudio kun je het gebruikersinterface van jouw CRM volledig opnieuw vormgeven.

Onze CX Marketing Specialist Yannick de Vries organiseerde een Webinar over Canvas, waarbij er een Live Demo werd gegeven voor deze nieuwe CRM functie. Ook hebben deelnemers vragen kunnen stellen aan onze CRM Product Specialist Vaagdevi Ravishankar. Daarnaast hebben we het eerste Ask the Experts topic geopend, dit is een online forum Q&A over Canvas voor CRM.

Om jullie op weg te helpen met Zoho Desk, hebben wij een Starterpack gedeeld met de eerste stappen die nodig zijn voor het inrichten van jouw helpdesk software. Wij kregen als feedback dat het erg prettig is om een duidelijke uitleg in het Nederlands te krijgen.

Tot slot gaven wij jullie een introductie van Zoho One! Hierin werden verschillende tips besproken om te beginnen met dit besturingssysteem.

Heb je verder nog vragen? Aarzel dan niet om ze te stellen via het Forum, wij beantwoorden alle vragen met veel plezier!

Met vriendelijke groet,

Team Zoho Nederland

  • Sticky Posts

  • Community Digest: Samenvatting van November 2021

   Beste Community leden, We gaan morgen alweer de laatste maand van 2021 in, en dat betekent dat het tijd is om terug te kijken op de maand November. Deze Community Digest is een samenvatting van wat er in de afgelopen maand is gebeurd binnen de Zoho Dutch
  • Community Digest: Samenvatting van Oktober 2021

   Beste Community leden, De wintertijd is ingegaan, dat betekent dat het tijd is om terug te kijken op de maand Oktober. Deze Community Digest is een samenvatting van wat in er de afgelopen maand is gebeurd binnen de Zoho Dutch Community. Wij hebben deze
  • Community Digest: Samenvatting van September 2021

   Beste Community leden, We gaan alweer het laatste kwartaal in! De maand September is razendsnel voorbij gegaan en we hebben er veel nieuwe community leden en contributors bij gekregen. Allereerst heten wij alle nieuwe community leden van harte welkom!
  • Welkom bij de Zoho Dutch Community

   U bent van harte welkom bij de Zoho Dutch Community. Deze Community is gericht op Zoho gebruikers uit Nederland en andere Nederlandstalige gebieden. Wij zullen hier de nieuwste updates en verschillende Tips & Tricks over onze diverse producten met u delen.
  • Community Digest: Samenvatting van Augustus 2021

   Beste Community leden, Het is alweer een maand geleden sinds we de Zoho Dutch Community hebben gelanceerd. Aan het eind van elke maand zullen wij een Community Digest met jullie delen, dit is een samenvatting van wat in er de afgelopen maand is gebeurd

  Zoho Pagesense Resources

    Zoho SalesIQ Resources       Zoho TeamInbox Resources

        Zoho DataPrep Resources


          Zoho CRM Plus Resources

           Zoho Books Resources


            Zoho Subscriptions Resources

             Zoho Desk Resources

              Zoho Projects Resources


               Zoho Sprints Resources


                Qntrl Resources


                 Zoho Creator Resources


                  Zoho WorkDrive Resources
                    Zoho Campaigns Resources

                     Zoho CRM Resources

                           Design. Discuss. Deliver.

                           Create visually engaging stories with Zoho Show.

                           Get Started Now