Community Meetup

Community MeetupBeste Community leden,

Zoals je weten hebben wij recentelijk een update doorgevoerd met allerlei nieuwe mogelijkheden binnen Zoho One. Bijvoorbeeld vijf nieuwe apps, diverse nieuwe en verbeterde services en een gloednieuwe UI. Tijdens onze webinar konden jullie alvast kennis maken met de nieuwe mogelijkheden. Als feedback gaven jullie aan dat jullie graag meer over de nieuwe apps wilden weten.

Daarom hebben wij besloten om tijdens onze volgende community meetup hier meer aan te wijden. Wij nodigen jullie graag uit om deel te nemen aan de Virtuele Community Meetup over Zoho One, hét besturingssysteem voor bedrijven. Tijdens deze sessie zullen wij dieper ingaan op een aantal nieuwe apps in Zoho One zoals Zoho DataPrep, Zoho Commerce en Analytics.

Heb jij nog andere verzoeken of vragen over de apps in Zoho One. Dan horen wij het graag. Vul het formulier in en dan komen wij tijdens de sessie hierop terug. Wees er snel bij want tot 6 december kan je het formulier invullen. Wil je de update nogmaals teruglezen? Klik dan hier voor deel 1 en deel 2.

Datum: 9 december 2021
Tijdstip: 13.00Met vriendelijke groet,

Team Zoho Nederland


  • Sticky Posts

  • De nieuwe Zoho One is hier! Deel 1

   Beste Community-leden, Zoho One, hét besturingssysteem voor bedrijven introduceert vandaag haar nieuwste update met maar liefst 5 nieuwe apps, 3 nieuwe services en 7 grote platform verbeteringen.  Wij hebben gekeken naar hoe wij jullie verder kunnen helpen.
  • Tips &Tricks: Jouw online boekingssysteem in 5 stappen!

   1 Creëer een afsprakenkalender die past bij jouw branding Met Zoho Bookings behoud je de kleuren van jouw merk in alle applicaties. Je kan kiezen uit vier voorgedefinieerde thema's (Modern Web, Nieuwe Opmaak, Klassiek en Nieuw) met daarnaast opties om
  • Start met Zoho One

   Welkom op de community-pagina van Zoho One, hét besturingssysteem voor bedrijven. Op deze pagina geven wij een korte introductie over Zoho One. Daarnaast geven wij een aantal tips om te starten met deze besturingssysteem. Tegenwoordig zijn Cloud-oplossingen

  Zoho Pagesense Resources

    Zoho SalesIQ Resources       Zoho TeamInbox Resources

        Zoho DataPrep Resources


          Zoho CRM Plus Resources

           Zoho Books Resources


            Zoho Subscriptions Resources

             Zoho Desk Resources

              Zoho Projects Resources


               Zoho Sprints Resources


                Qntrl Resources


                 Zoho Creator Resources


                  Zoho WorkDrive Resources
                    Zoho Campaigns Resources

                     Zoho CRM Resources

                           Design. Discuss. Deliver.

                           Create visually engaging stories with Zoho Show.

                           Get Started Now