Gebruikers toevoegen aan Zoho One

Gebruikers toevoegen aan Zoho OneGefeliciteerd, je hebt een nieuwe collega of je hebt iemand aangenomen. Dat betekent dat je diegene ook moet toevoegen aan Zoho One. Om je hierbij te helpen hebben wij het volgende plan voor jullie opgesteld. 

Zorg er eerst voor dat je de desbetreffende functie en afdeling in je bedrijf hebt aangemaakt. 
Heb je dit al gedaan? Dan mag je deze stap gerust overslaan.
Open "instellingen" en ga naar "Bedrijf". Eerst gaan wij een functie toevoegen. Klik erop en ga vervolgens naar "Bestemmingen". Hier zie je een overzicht van alle functietitels in je bedrijf. Klik op "Toewijzing toevoegen" en voeg de "Naam van aanduiding" toe. Als je al een gebruiker hebt aangemaakt dan kan je die toevoegen. 

Vervolgens ga je een groep aanmaken voor je bedrijf. Klik op groep toevoegen en vul de velden in. Daarin kan je aangeven of het om een groep gaat of om een afdeling.Nu je een functietitel en een afdeling hebt gemaakt kan je een nieuwe medewerker toevoegen. Ga hiervoor naar "Gebruikers" en klik op "Gebruiker toevoegen". Vul de noodzakelijke velden in zoals naam en e-mailadres. Uiteraard kan je meer velden toevoegen wanneer dit van toepassing is.Nadat je de uitnodiging heb verstuurd heb je de mogelijkheid om de apps toe te wijzen. Wij raden je aan om dit gelijk te doen. Klik op de desbetreffende apps en vervolgens zal je de rollen en profielen moeten toewijzen per app.


Wanneer je klaar bent dan zie je onder de tab "Gebruikers" je nieuwe collega tussen staan met de bijbehorende informatie, toepassingen en groepen.Ondertussen ontvangt je nieuwe werknemer de volgende mail.


Klik erop en je wordt doorgestuurd naar de volgende pagina. Gebruikers kunnen daar vervolgens hun naam en wachtwoord aanpassen.Je nieuwe collega ziet een overzicht van de apps waar jij toegang tot hebt verleent.Nu is je collega klaar om Zoho One te gebruiken.

  • Sticky Posts

  • De nieuwe Zoho One is hier! Deel 1

   Beste Community-leden, Zoho One, hét besturingssysteem voor bedrijven introduceert vandaag haar nieuwste update met maar liefst 5 nieuwe apps, 3 nieuwe services en 7 grote platform verbeteringen.  Wij hebben gekeken naar hoe wij jullie verder kunnen helpen.
  • Tips &Tricks: Jouw online boekingssysteem in 5 stappen!

   1 Creëer een afsprakenkalender die past bij jouw branding Met Zoho Bookings behoud je de kleuren van jouw merk in alle applicaties. Je kan kiezen uit vier voorgedefinieerde thema's (Modern Web, Nieuwe Opmaak, Klassiek en Nieuw) met daarnaast opties om
  • Start met Zoho One

   Welkom op de community-pagina van Zoho One, hét besturingssysteem voor bedrijven. Op deze pagina geven wij een korte introductie over Zoho One. Daarnaast geven wij een aantal tips om te starten met deze besturingssysteem. Tegenwoordig zijn Cloud-oplossingen

  Zoho Pagesense Resources

    Zoho SalesIQ Resources       Zoho TeamInbox Resources

        Zoho DataPrep Resources


          Zoho CRM Plus Resources

           Zoho Books Resources


            Zoho Subscriptions Resources

             Zoho Desk Resources

              Zoho Projects Resources


               Zoho Sprints Resources


                Qntrl Resources


                 Zoho Creator Resources


                  Zoho WorkDrive Resources
                    Zoho Campaigns Resources

                     Zoho CRM Resources

                           Design. Discuss. Deliver.

                           Create visually engaging stories with Zoho Show.

                           Get Started Now