NL partner voor migratie/integratie/development

NL partner voor migratie/integratie/development

Hallo! Fijn dat er nu een NL forum is. Wij maken sinds een aantal jaar als webwinkel met eigen import gebruik van ZoHo One. Tot nu gebruiken we (helaas) maar een paar functies in enkele apps.

Ons plan is om op korte termijn onze webwinkel (en extern administratiepakket) te re-platformen (naar woocommerce? headless?) en alle bedrijfsprocessen te (API) koppelen aan ZoHo One apps. Wij willen met name gaan gebruiken: Books, Inventory, CRM, Desk, Assist, Social, Campaigns, Mail, SalesIQ, Cliq en wellicht Commerce.

Het blijkt lastig de juiste en betaalbare expertise in Nederland te vinden die de gehele integratie/migratie/development kan plannen en ook uitvoeren. Bijvoorbeeld voor wat betreft het juist inrichten van Books zodat deze volledig in overeenstemming is met de NL fiscale en boekhoudkundige regelgeving en bijvoorbeeld de gewijzigde EU BTW regeling. Ook bijvoorbeeld Inventory met gecombineerde producten, soms serienummers scannen etc. Ook is het nodig diverse externe platformen van partners te koppelen.

Wij komen graag in contact met een NL partij die een geheel migratietraject kan uitvoeren. Wie heeft tips voor een partij of kan dit op zich nemen?
  • Sticky Posts

  • De nieuwe Zoho One is hier! Deel 1

   Beste Community-leden, Zoho One, hét besturingssysteem voor bedrijven introduceert vandaag haar nieuwste update met maar liefst 5 nieuwe apps, 3 nieuwe services en 7 grote platform verbeteringen.  Wij hebben gekeken naar hoe wij jullie verder kunnen helpen.
  • Tips &Tricks: Jouw online boekingssysteem in 5 stappen!

   1 Creëer een afsprakenkalender die past bij jouw branding Met Zoho Bookings behoud je de kleuren van jouw merk in alle applicaties. Je kan kiezen uit vier voorgedefinieerde thema's (Modern Web, Nieuwe Opmaak, Klassiek en Nieuw) met daarnaast opties om
  • Start met Zoho One

   Welkom op de community-pagina van Zoho One, hét besturingssysteem voor bedrijven. Op deze pagina geven wij een korte introductie over Zoho One. Daarnaast geven wij een aantal tips om te starten met deze besturingssysteem. Tegenwoordig zijn Cloud-oplossingen

  Zoho Pagesense Resources

    Zoho SalesIQ Resources       Zoho TeamInbox Resources

        Zoho DataPrep Resources


          Zoho CRM Plus Resources

           Zoho Books Resources


            Zoho Subscriptions Resources

             Zoho Desk Resources

              Zoho Projects Resources


               Zoho Sprints Resources


                Qntrl Resources


                 Zoho Creator Resources


                  Zoho WorkDrive Resources
                    Zoho Campaigns Resources

                     Zoho CRM Resources

                           Design. Discuss. Deliver.

                           Create visually engaging stories with Zoho Show.

                           Get Started Now