Run as Service mode not starting after user accepts prompt

Run as Service mode not starting after user accepts prompt

Hi,

I have seen this issue twice now on windows 10 machines, when I elevated to Run as Service, put the admin details in, the user accepts the prompt on their end and then nothing. it doesn't flip over to Run as Service mode.

You can try different sessions but same result. reboot and no change. 

in one case it just resolved itself after a couple of days. but it keeps happening to both old and new built machines.

Is this something where I need to delete the app data again in the users profile for Zoho ?

seems to be the answer to most issues so far. 

    Zoho Pagesense Resources

        Zoho SalesIQ Resources



              Zoho TeamInbox Resources

                Zoho DataPrep Resources


                    Zoho CRM Plus Resources

                      Zoho Books Resources


                        Zoho Subscriptions Resources

                          Zoho Desk Resources

                            Zoho Projects Resources


                              Zoho Sprints Resources


                                Qntrl Resources


                                  Zoho Creator Resources


                                    Zoho WorkDrive Resources




                                        Zoho Campaigns Resources

                                          Zoho CRM Resources

                                                      Design. Discuss. Deliver.

                                                      Create visually engaging stories with Zoho Show.

                                                      Get Started Now