Tips & Tricks #04 De Top 10 Zoho Desk Integraties van 2021

Tips & Tricks #04 De Top 10 Zoho Desk Integraties van 2021Beste Communityleden,

Om jullie te helpen bij het leveren van uitstekende klantenservice ervaringen en het opbouwen van langdurige klantrelaties, hebben we afgelopen jaar meer dan 200 integraties voor Zoho Desk op Zoho Marketplace gezet. De lijst met de top 10 meest populaire integraties voor Zoho Desk in 2021 delen we graag met jou!

Stel gebruikers in staat om met elkaar te discussiëren, samen te werken en hun producten te evalueren om perfectie te bereiken. Door afdelingen binnen Zoho Desk in kaart te brengen met gerelateerde projecten in Zoho Sprints, kunnen gebruikers werkitems voorleggen aan het relevante engineeringteam.

Het koppelen van contextuele tickets helpt je bij het bijhouden van de voortgang en het verzenden van snelle en consistente antwoorden. Maak een nieuwe subticket aan of selecteer een bestaande ticket om aan een hoofdticket te koppelen, kloon de inhoud van een ticket en koppel het aan een hoofdticket.

Verzamel de informatie die je nodig hebt om je klantenservice te verbeteren. Maak enquêtes en stuur ze op naar je klanten. Ontdek hoe je technische support medewerkers presteren, ontvang beoordelingen nadat elke aanvraag is afgesloten, en blijf verbeteren.

Een printvriendelijke versie van een klantticket is ideaal voor veldmedewerkers die een papieren ticket nodig hebben of als je een ticket in een ander systeem moet uploaden. Met de Print Ticket extensie voor Zoho Desk kun je een printvriendelijke kopie afdrukken van elk ticket met of zonder privégesprekken.

#5: 3CX
Configureer de medewerkers en hun bijbehorende 3CX extensies in Zoho Desk, zodat hun beantwoorde en gemiste oproepen worden toegevoegd als activiteiten in Zoho Desk. De Zoho Desk contactrecord wordt weergegeven wanneer je een inkomend gesprek ontvangt, alle beantwoorde en gemiste oproepen worden geregistreerd als gespreksactiviteiten.

Met de Google Calendar integratie voor Zoho Desk kun je agenda's en gebeurtenissen in Zoho Desk maken en synchroniseren met Google Calendar. Je kunt nu evenementen plannen, bewerken of annuleren in Google Calendar vanuit Zoho Desk.

Houd je vergaderingen, afspraken en andere belangrijke data bij. Met de Zoho Calendar integratie voor Zoho Desk kun je gebeurtenissen toevoegen aan een ticket en e-mail herinneringen instellen om je te helpen bij het onthouden van deze gebeurtenissen.

Hoe beter je de klant begrijpt, hoe beter je een klantrelatie kunt opbouwen. Bekijk belangrijke inzichten over je klanten direct naast hun tickets. Bekijk het totaal aantal open, in de wacht en gesloten tickets voor de contactpersoon, de tevredenheidsscore en meer.

Werk in realtime samen door met één klik een sessie op afstand te starten, rechtstreeks vanuit een Zoho Desk ticket. Deel de sessielink via vooraf geconfigureerde e-mailsjablonen om je klanten op afstand te helpen.

Ontvang tickets in Zoho Desk voor elk bericht van gebruikers en beantwoord ze direct vanuit Zoho Desk. Jouw antwoorden worden als bericht afgeleverd bij de gebruiker in het betreffende platform. MessageBird ondersteunt SMS, Telegram, WeChat, Line, en meer.

Welke integratie(s) gebruikt jouw bedrijf? Laat het ons weten in de reacties!

Met vriendelijke groet,

            Zoho Marketing Automation
                • Sticky Posts

                • Doe mee aan de Zoho Desk Meetup op 7 maart in Antwerpen

                 Beste Community leden, Wij nodigen jullie graag uit voor de Community Meetup van Zoho Desk! Op 7 maart komen we bij elkaar in Antwerpen, samen met een klant en de Zoho Experts van Brainsolutions. Onze experts zullen een live demo presenteren en jouw vragen
                • Doe mee aan de Zoho Desk Meetup op 16 Februari in Utrecht

                 Beste Community leden, Wij nodigen jullie graag uit voor de Community Meetup voor Zoho Desk! Op 16 februari komen we bij elkaar in Utrecht, samen met Fleetkennis en de Zoho Expert van Mobile XL. Onze experts zullen een live demo presenteren en jouw vragen
                • Wat is er nieuw in Zoho Desk 2023

                 Beste Community leden, Hoeveel je ook van je klanten en je werk houdt, als klantenservice medewerker zul je zeker een aantal zware dagen tegenkomen. We hebben het dan over de dagen dat je een paar keer op de snooze-knop drukt, koffie morst op je favoriete
                • Tips & Tricks #10 Automatiseren met Zoho Desk Deel 2

                 In deel 1 van het automatiseren met Zoho Desk las je een use case over een probleem in een appartementencomplex en hoe dit door gebruik te maken van Zoho Forms en Zoho Desk kan worden opgelost. In deel 2 lees je meer over het integreren van Zoho Forms
                • Tips & Tricks #09 Automatiseren met Zoho Desk Deel 1

                 Beste Community leden, Zoals jullie weten hebben we in Nederland een woningtekort. Een oplossing hiervoor is de hoogbouw. Echter, om de de hoogte in te gaan moet er ook voor de juiste faciliteiten in flats worden gezorgd. Problemen kunnen we allemaal


                Manage your brands on social media                    Zoho TeamInbox Resources

                     Zoho DataPrep Resources                      Zoho CRM Plus Resources

                       Zoho Books Resources


                        Zoho Subscriptions Resources

                         Zoho Desk Resources

                          Zoho Projects Resources


                           Zoho Sprints Resources


                            Qntrl Resources


                             Zoho Creator Resources


                              Zoho WorkDrive Resources                               Zoho Campaigns Resources

                                Zoho CRM Resources

                                • CRM Community Learning Series

                                 CRM Community Learning Series


                                • Tips

                                 Tips

                                • Functions

                                 Functions

                                • Meetups

                                 Meetups

                                • Kbase

                                 Kbase

                                • Resources

                                 Resources

                                • Digest

                                 Digest

                                • CRM Marketplace

                                 CRM Marketplace

                                • MVP Corner

                                 MVP Corner

                                • Word of the Day

                                 Word of the Day


                                    Design. Discuss. Deliver.

                                    Create visually engaging stories with Zoho Show.

                                    Get Started Now