Zoho Campaigns: Nu nog toegankelijker

Zoho Campaigns: Nu nog toegankelijkerAls je de e-mailmarketingactiviteiten van je team beheert, weet je hoe vaak er dingen kunnen gebeuren terwijl je niet op kantoor bent. Dit betekent dat het essentieel is om volledig operationeel te zijn vanaf je mobiele apparaat, of je nu een lijst met contactpersonen importeert, gewoon een campagne verzendt of de prestaties van een campagne volgt. Het begrijpen van deze behoefte heeft ertoe geleid dat we bij Campaigns een heleboel geweldige verbeteringen hebben aangebracht aan onze eigen mobiele app. In deze post gaan wij in op een aantal van de nieuwe features.

Gebruik Sjablonen:
In deze laatste versie van onze mobiele app, beiden wij verschillende sjablonen aan voor verschillende doeleinden. Zo ontwerp je de juiste e-mail campagne voor de juiste doelgroep. Enige wat je nodig heb is een plan en de content en wij regelen de rest.

Ontvang meldingen wanneer je acties moet uitvoeren
Als je druk bezig bent terwijl je e-mailcampagne wordt beoordeeld, getest, enzovoort, hoef je niet in de app te komen om de vereiste actie uit te voeren of iets te beslissen. Zodra je meldingen voor je e-mailcampagnes inschakelt, krijg je direct updates toegestuurd zodat je kunt beslissen over de volgende stap en kunt handelen zonder veel tijd te verspillen en van tabblad te hoeven wisselen.

Bescherm jouw privacy door controle te hebben over wie toegang krijgt
Iedereen moet een app kunnen vertrouwen met zijn persoonlijke en gevoelige informatie, toch? Wij hebben het tot topprioriteit gemaakt om jou controle te geven over jouw gegevens. Je kunt een wachtwoord instellen, zodat jouw gegevens alleen toegankelijk zijn voor jou en de mensen die jij bepaalt. Ga bovendien naar jouw App-instellingen en neem de volledige controle over jouw gegevens door in en uit te schakelen welke gegevens jij met anderen wilt delen.

Meten is weten
Wij weten allemaal hoe belangrijk het is om inzicht te krijgen in de prestaties van jouw campagne. Om jullie hierbij te helpen hebben wij een aantal nieuwe features toegevoegd om de gebruikerservaring van de app te verbeteren.

Onze widgets werken in wezen als een prikbord op uw startscherm, waar u alle informatie kunt plaatsen die u moet weten over huidige en komende campagnes. Als je onderweg bent, hoef je de app niet te openen om deze informatie te krijgen - alles is in één oogopslag beschikbaar.

We begrijpen hoe belangrijk het is om e-mailmarketing toegankelijk te maken voor iedereen. We hebben functies toegevoegd zoals voice-over, dynamische lettergrootte en kleurenfilters om te zorgen voor een gebruiksvriendelijke ervaring voor al onze gebruikers.

Toegankelijk op meerdere platformen
We tillen onze cross-platform aantrekkingskracht naar een hoger niveau door van Campaigns ook een plezier te maken om te gebruiken op iPads en tablets. Je krijgt een echt gevoel van waar we het over hebben wanneer je twee campagnerapporten naast elkaar open hebt staan om te vergelijken op het gesplitste scherm van je iPad. Je kunt zelfs taken gelijktijdig uitvoeren tussen Campagnes en andere apps zonder de bruikbaarheid van een van beide in gevaar te brengen.


Bovendien kan je met de slide over-functie de Campaigns app in de coulissen laten wachten terwijl je in een andere app werkt, en kan je items slepen en neerzetten om ze heen en weer te verplaatsen. Om het nog makkelijker te maken, hebben we tekstinvoer mogelijk gemaakt met de Apple Pencil. Krabbel een paar regels en zie hoe goed deze functie wordt ondersteund.

Download de Zoho Campaigns-app op je apparaat en ontdek de mogelijkheden!


            Zoho Marketing Automation

                • Sticky Posts

                • Doe mee aan de Zoho Creator Meetup op 9 mei in Utrecht

                 Beste Community leden, Wij nodigen jullie graag uit voor de Community Meetup van Zoho Creator! Op 9 mei komen we bij elkaar in Utrecht, samen met onze gebruikers en de Zoho Experts van Prosolic. Onze experts zullen een live demo presenteren en jouw vragen
                • Webinar - Zoho Creator: Slim digitaliseren in de logistiek

                 Beste Community leden, Wij nodigen jullie graag uit voor onze Webinar over Zoho Creator! Efficiëntie, optimalisatie, snelheid en timing zijn altijd cruciaal geweest in logistiek en transport. Juist daarom kan de logistiek en transportsector veel baat


                Manage your brands on social media                    Zoho TeamInbox Resources

                     Zoho DataPrep Resources                      Zoho CRM Plus Resources

                       Zoho Books Resources


                        Zoho Subscriptions Resources

                         Zoho Desk Resources

                          Zoho Projects Resources


                           Zoho Sprints Resources


                            Qntrl Resources


                             Zoho Creator Resources


                              Zoho WorkDrive Resources                               Zoho Campaigns Resources

                                Zoho CRM Resources

                                • CRM Community Learning Series

                                 CRM Community Learning Series


                                • Tips

                                 Tips

                                • Functions

                                 Functions

                                • Meetups

                                 Meetups

                                • Kbase

                                 Kbase

                                • Resources

                                 Resources

                                • Digest

                                 Digest

                                • CRM Marketplace

                                 CRM Marketplace

                                • MVP Corner

                                 MVP Corner

                                • Word of the Day

                                 Word of the Day


                                    Design. Discuss. Deliver.

                                    Create visually engaging stories with Zoho Show.

                                    Get Started Now