Zoho Creator: Waarom heeft jouw bedrijf low-code nodig?

Zoho Creator: Waarom heeft jouw bedrijf low-code nodig?


Zoho Creator: Waarom heeft jouw bedrijf low-code nodig?

Less is more, en eenvoudiger is altijd beter. Zoho Creator biedt deze perfecte combinatie die de eens zo complexe taak van applicatie-ontwikkeling toegankelijk maakt voor de gemiddelde gebruiker. Maar wat is low-code nou eigenlijk?

Low-code is dé manier om applicaties te ontwikkelen met weinig of zonder code te schrijven. Zoho Creator biedt kant-en-klare snippets, sjablonen en meer aan om je te helpen de applicatie te bouwen die je bedrijf nodig heeft.


Gebruiksvriendelijk voor elke gebruiker

Low-code platforms maken gebruik van visuele interfaces die door middel van drag-and-drop functies het mogelijk maken om je eigen app te ontwikkelen. Hierdoor wordt het gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor professionals van verschillende niveaus. Bedrijven kunnen het gebruiken om een eenmalig project te ontwikkelen of veel complexere applicaties te maken die integreren met bestaande processen. Denk hierbij aan het moderniseren van huidige processen door middel van automatisering of het bouwen van apps voor Supply Chain Management of Customer Engagement.


Geen Silo's met de pre-built connectors

Het is eenvoudig om de applicaties van Zoho Creator te integreren met andere bedrijfstoepassingen. Sleep de ingebouwde connector, kies de service waarmee je wilt integreren, en verbind de belangrijkste applicaties met elkaar.
Bouw je een app in Zoho Creator, dan heb je automatisch de app gebouwd voor de mobiele, web en on-premise versie. Verder zorgt Zoho Creator ervoor dat jouw data altijd beschermd word door automatische updates. Bij traditionele apps moet dit handmatig worden ingesteld.

Schaalbaarheid: Het groeit met jouw bedrijf mee.

Met low-code kan een bedrijf zich gemakkelijk aanpassen aan de veranderingen naarmate het groeit en complexer wordt, en dit alles zonder van de ene oplossing naar de andere te migreren. Bedrijven kunnen low-code een vaste en zelfvoorzienende functie maken. Dit doen ze door een visie te ontwikkelen, duidelijke doelstellingen te formuleren en een plan op te stellen om het methodisch uit te voeren. De low-code platform van Zoho Creator helpt bij het bouwen van schaalbare applicaties die geschikt zijn voor grotere gebruikersgroepen of complexe user-cases. Op die manier kan je langzaam beginnen en groeien op je eigen tempo.

Wil je meer weten over low-code en hoe Zoho Creator daarbij kan helpen?

      Zoho Marketing Automation
           • Sticky Posts

           • Webinar - Zoho Creator: Slim digitaliseren in de logistiek

            Beste Community leden, Wij nodigen jullie graag uit voor onze Webinar over Zoho Creator! Efficiëntie, optimalisatie, snelheid en timing zijn altijd cruciaal geweest in logistiek en transport. Juist daarom kan de logistiek en transportsector veel baat

           Zoho Pagesense Resources

            Zoho SalesIQ Resources



               Zoho TeamInbox Resources

                Zoho DataPrep Resources



                 Zoho CRM Plus Resources

                  Zoho Books Resources


                   Zoho Subscriptions Resources

                    Zoho Desk Resources

                     Zoho Projects Resources


                      Zoho Sprints Resources


                       Qntrl Resources


                        Zoho Creator Resources


                         Zoho WorkDrive Resources



                          Zoho Campaigns Resources

                           Zoho CRM Resources

                              Design. Discuss. Deliver.

                              Create visually engaging stories with Zoho Show.

                              Get Started Now