Zoholics Benelux 2022: Ben jij er ook bij?

Zoholics Benelux 2022: Ben jij er ook bij?


Beste Community leden,

Zien wij jou ook op 27 september 2022? Zoholics is onze jaarlijkse gebruikersconferentie waarbij Zoho experts uit verschillende landen langskomen om jullie, te voorzien van de nieuwste updates en informatie over jullie favoriete Zoho-apps.
 
Tijdens Zoholics zal Sridhar Iyengar, Managing Director Europe, meer vertellen over wat de toekomst brengt voor Zoho. Vervolgens wordt er een presentatie gegeven door Suvish Viswanathan, Head of Marketing Europe, over de verschillende ontwikkelingen en welke nieuwe updates eraan komen. Daarna zal er een klantenpanel plaatsvinden waarbij een aantal klanten hun kennis en ervaring delen over de Zoho apps.
 
In de middag bestaat het programma uit 3 tracks: 
 • Track 1: Marketing & Sales
 • Track 2: Zoho One, Support & Samenwerken
 • Track 3: Developers, Finance & HR
Tijdens deze tracks zullen veelgebruikte Zoho apps aan bod komen zoals CRM, Desk en Creator. Daarnaast vertellen we ook meer over de integratiemogelijkheden van diverse product suits zoals Zoho One en Marketing Plus. Bovendien geven we verschillende sessies over het inzetten van de volgende apps: Expense, Sign en Projects.
 
Lijkt het je interessant om deel te nemen aan Zoholics? Koop nu een Zoholics ticket tegen een verlaagde prijs en profiteer direct van onze Early Bird korting. Deze actie loopt tot en met 31 Juli 2022, dus wees er snel bij.


Wil je meer weten over Zoholics? Stuur dan een mail naar zoholics.nl@eu.zohocorp.com  


   • Sticky Posts

   • Welkom bij de Zoho Dutch Community

    U bent van harte welkom bij de Zoho Dutch Community. Deze Community is gericht op Zoho gebruikers uit Nederland en andere Nederlandstalige gebieden. Wij zullen hier de nieuwste updates en verschillende Tips & Tricks over onze diverse producten met u delen.
   • Community Digest: Samenvatting van December 2022

    Beste Community leden, Dit is alweer de laatste post van het jaar, we blikken tijdens deze Community Digest graag nog eventjes terug op wat er in December is gebeurd binnen Zoho Dutch Community. We begonnen de maand met het tweede deel van het automatiseren
   • Community Digest: Samenvatting van November 2022

    Beste Community leden,   Het is alweer December, we gaan de laatste maand van 2022 in. We kijken graag samen terug op de maand November en wat er in deze maand is gebeurd binnen de Zoho Dutch Community.   Tijdens de Zoho Creator Meetup hebben onze gebruikers
   • Community Digest: Samenvatting van Oktober 2022

    Beste Community leden,   De maand Oktober is alweer voorbij en dat betekent dat het tijd is om terug te kijken op wat er in deze afgelopen maand is gebeurd binnen de Zoho Dutch Community.   Na Zoholics zijn wij direct aan de slag gegaan met het organiseren
   • Community Digest: Samenvatting van Augustus 2022

    Beste Community leden,   De maand Augustus is alweer voorbij en dat betekent dat het tijd is om terug te kijken op wat er in afgelopen maand is gebeurd binnen de Zoho Dutch Community.   In Augustus hebben we weer verschillende Tips & Tricks mogen delen.