Community Digest: Samenvatting van Oktober 2022

Community Digest: Samenvatting van Oktober 2022Beste Community leden,
 
De maand Oktober is alweer voorbij en dat betekent dat het tijd is om terug te kijken op wat er in deze afgelopen maand is gebeurd binnen de Zoho Dutch Community.
 
Na Zoholics zijn wij direct aan de slag gegaan met het organiseren van een volgend evenement, namelijk de Zoho Creator Meetup. Heb jij je al ingeschreven voor 8 november? We zien je graag terug tijdens onze Community Meetup.
 
Heb jij de Zoholics aftermovie al bekeken? Om nog even na te genieten van het evenement kun je hier de samenvatting lezen en de foto's van Zoholics 2022 bekijken. Naar aanleiding van de Community sessie hebben wij veel interactie gehad via het community forum, het is erg leuk om ons Zoho Community actief te zien via het forum.
 
Afgelopen maand hebben wij de 14e editie van onze Europese nieuwsbrief The Zoho Times mogen uitsturen. Lees meer over onze product updates, case studies en evenementen. In de Zoho Times vind je ook de video Case Study van Kunst.nl. Wij zijn langs geweest bij Business Art Service voor een Zoho One Klantencase. Zij vertelden meer over het bouwen van twee apps met Zoho Creator.
 
Wil jij ook een klantverhaal met ons delen? We komen graag met je in contact.
 
Met vriendelijke groet,
 

  • Sticky Posts

  • Welkom bij de Zoho Dutch Community

   U bent van harte welkom bij de Zoho Dutch Community. Deze Community is gericht op Zoho gebruikers uit Nederland en andere Nederlandstalige gebieden. Wij zullen hier de nieuwste updates en verschillende Tips & Tricks over onze diverse producten met u delen.
  • Community Digest: Samenvatting van December 2022

   Beste Community leden, Dit is alweer de laatste post van het jaar, we blikken tijdens deze Community Digest graag nog eventjes terug op wat er in December is gebeurd binnen Zoho Dutch Community. We begonnen de maand met het tweede deel van het automatiseren
  • Community Digest: Samenvatting van November 2022

   Beste Community leden,   Het is alweer December, we gaan de laatste maand van 2022 in. We kijken graag samen terug op de maand November en wat er in deze maand is gebeurd binnen de Zoho Dutch Community.   Tijdens de Zoho Creator Meetup hebben onze gebruikers
  • Community Digest: Samenvatting van Oktober 2022

   Beste Community leden,   De maand Oktober is alweer voorbij en dat betekent dat het tijd is om terug te kijken op wat er in deze afgelopen maand is gebeurd binnen de Zoho Dutch Community.   Na Zoholics zijn wij direct aan de slag gegaan met het organiseren
  • Community Digest: Samenvatting van Augustus 2022

   Beste Community leden,   De maand Augustus is alweer voorbij en dat betekent dat het tijd is om terug te kijken op wat er in afgelopen maand is gebeurd binnen de Zoho Dutch Community.   In Augustus hebben we weer verschillende Tips & Tricks mogen delen.