Community Digest: Samenvatting van Mei 2022

Community Digest: Samenvatting van Mei 2022Beste Community leden,

De zomer is begonnen, het is alweer Juni, en dat betekent dat het tijd is om terug te kijken op wat er in de afgelopen maand is gebeurd binnen de Zoho Dutch Community.

In Mei hebben we weer verschillende Tips & Tricks mogen delen. Daarnaast hebben we onze gebruikers community afgelopen maand beter leren kennen tijdens de Zoho CRM Meetup. 

Met de volledig vernieuwde mobiele app van Zoho Campaigns kun je nog efficiënter werken. Lees verder.

Ben je al overgeschakeld naar een nieuw Helpcentrum domein? Lees hier de stappen die je binnen Zoho Desk kan volgen. 

Onlangs hebben we een verbetering aangebracht voor onze ingebouwde telefoniegebruikers. Lees meer over de Nieuwe oproepbalk feature in Zoho CRM.

Tijdens onze Zoho CRM Meetup leerden we meer over de implementatie van Zoho CRM, en wat hier allemaal bij komt kijken. Salespassie deelde de praktijkervaring aan de hand van het succesverhaal en een live demo. Bekijk hier de foto's van deze Meetup.

Naar aanleiding van de vele interesse in een Zoho Analytics Meetup, zijn wij direct aan de slag gegaan om dit te regelen. Op 21 juni organiseren wij een Zoho One meetup, om meer te leren over het combineren van gegevens uit verschillende apps met Zoho Analytics. Meld je direct aa om deel te nemen aan deze meetup! 

Bovendien hebben wij deze maand ook onze jaarlijkse gebruikersconferentie aangekondigd: Zoholics in Utrecht! Op 27 september geven we jullie de mogelijkheid om onze producten van dichtbij te bekijken, te netwerken met mede gebruikers en experts en geïnspireerd te raken! 

We leren jullie graag beter kennen via onze Meetups! Tot snel.

Met vriendelijke groet,

Team Zoho Nederland


      Zoho Marketing Automation
          • Sticky Posts

          • Community Digest: Samenvatting van December 2022

           Beste Community leden, Dit is alweer de laatste post van het jaar, we blikken tijdens deze Community Digest graag nog eventjes terug op wat er in December is gebeurd binnen Zoho Dutch Community. We begonnen de maand met het tweede deel van het automatiseren
          • Community Digest: Samenvatting van November 2022

           Beste Community leden,   Het is alweer December, we gaan de laatste maand van 2022 in. We kijken graag samen terug op de maand November en wat er in deze maand is gebeurd binnen de Zoho Dutch Community.   Tijdens de Zoho Creator Meetup hebben onze gebruikers
          • Community Digest: Samenvatting van Oktober 2022

           Beste Community leden,   De maand Oktober is alweer voorbij en dat betekent dat het tijd is om terug te kijken op wat er in deze afgelopen maand is gebeurd binnen de Zoho Dutch Community.   Na Zoholics zijn wij direct aan de slag gegaan met het organiseren
          • Community Digest: Samenvatting van Augustus 2022

           Beste Community leden,   De maand Augustus is alweer voorbij en dat betekent dat het tijd is om terug te kijken op wat er in afgelopen maand is gebeurd binnen de Zoho Dutch Community.   In Augustus hebben we weer verschillende Tips & Tricks mogen delen.
          • Community Digest: Samenvatting van Juni 2022

           Beste Community leden,   De maand Juli is begonnen en dat betekent dat het tijd is om terug te kijken op wat er in de afgelopen maand is gebeurd binnen de Zoho Dutch Community.   In Juni hebben we weer verschillende Tips & Tricks mogen delen. Lees hier

          Zoho Pagesense Resources

           Zoho SalesIQ Resources              Zoho TeamInbox Resources

               Zoho DataPrep Resources                Zoho CRM Plus Resources

                 Zoho Books Resources


                  Zoho Subscriptions Resources

                   Zoho Desk Resources

                    Zoho Projects Resources


                     Zoho Sprints Resources


                      Qntrl Resources


                       Zoho Creator Resources


                        Zoho WorkDrive Resources

                          Zoho Campaigns Resources

                           Zoho CRM Resources

                              Design. Discuss. Deliver.

                              Create visually engaging stories with Zoho Show.

                              Get Started Now