Community Digest: Samenvatting van Juli 2022

Community Digest: Samenvatting van Juli 2022Beste Community leden,
 
De maand Juli is alweer voorbij en dat betekent dat het tijd is om terug te kijken op wat er in deze maand is gebeurd binnen de Zoho Dutch Community.
 
In Juli hebben we weer verschillende Tips & Tricks mogen delen. Lees meer over de introductie van het zoekveld voor deals in de Facturen Module van Zoho CRM. Daarnaast hebben we een aantal van onze eigen favoriete apps uitgelicht die beschikbaar zijn in Zoho One.
 
Afgelopen maand hebben wij de 13e editie van onze Europese nieuwsbrief The Zoho Times mogen uitsturen. Lees hier meer over onze product updates, case studies en evenementen.
 
Heb jij ons Case Study video al bekeken? Wij zijn langs geweest bij Van Doorn - Buitenruimte specialist voor een Zoho CRM Klantencase. Zij vertelden meer over changemanagement die komt kijken bij de implementatie van een CRM systeem. 
 
Inmiddels is de Zoholics Early Bird Verkoop geëindigd. Het is nog wel mogelijk om een ticket te reserveren voor het grootste Zoho event van het jaar. Tijdens dit event kunnen jullie meer leren over Zoho producten, Zoho experts spreken en netwerken met mede Zoho gebruikers. Via deze link kun je een ticket reserveren: ZoholicsBenelux
 
We zien jullie graag allemaal op Zoholics. Tot snel!
 
Met vriendelijke groet,
    • Sticky Posts

   • Welkom bij de Zoho Dutch Community

    U bent van harte welkom bij de Zoho Dutch Community. Deze Community is gericht op Zoho gebruikers uit Nederland en andere Nederlandstalige gebieden. Wij zullen hier de nieuwste updates en verschillende Tips & Tricks over onze diverse producten met u delen.
   • Community Digest: Samenvatting van December 2022

    Beste Community leden, Dit is alweer de laatste post van het jaar, we blikken tijdens deze Community Digest graag nog eventjes terug op wat er in December is gebeurd binnen Zoho Dutch Community. We begonnen de maand met het tweede deel van het automatiseren
   • Community Digest: Samenvatting van November 2022

    Beste Community leden,   Het is alweer December, we gaan de laatste maand van 2022 in. We kijken graag samen terug op de maand November en wat er in deze maand is gebeurd binnen de Zoho Dutch Community.   Tijdens de Zoho Creator Meetup hebben onze gebruikers
   • Community Digest: Samenvatting van Oktober 2022

    Beste Community leden,   De maand Oktober is alweer voorbij en dat betekent dat het tijd is om terug te kijken op wat er in deze afgelopen maand is gebeurd binnen de Zoho Dutch Community.   Na Zoholics zijn wij direct aan de slag gegaan met het organiseren
   • Community Digest: Samenvatting van Augustus 2022

    Beste Community leden,   De maand Augustus is alweer voorbij en dat betekent dat het tijd is om terug te kijken op wat er in afgelopen maand is gebeurd binnen de Zoho Dutch Community.   In Augustus hebben we weer verschillende Tips & Tricks mogen delen.