Community Digest: Samenvatting van Februari 2022

Community Digest: Samenvatting van Februari 2022Beste Community leden,

Februari zit erop, en dat betekent dat het tijd is om terug te kijken op wat er in de afgelopen maand is gebeurd binnen de Zoho Dutch Community.

Wij hebben in Februari weer verschillende Tips & Tricks mogen delen voor Zoho One, Zoho Desk, Zoho CRM en Zoho Bigin. Daarnaast hebben we vragen ontvangen over Zoho Analytics die beantwoord zijn vanuit de Community.

Onze Head of Key Account Management is geïnterviewd door Saas4Channel, en vertelde meer over de filosofie van Zoho, de rol binnen het digitaliseren van bedrijven en hoe onze partners voor die transformatie kunnen zorgen.

Daarnaast hebben we een klantenverhaal mogen opnemen voor EasySecure en The Lean Six Sigma Company. Wij zijn ook erg benieuwd naar jullie ervaringen met onze Zoho producten. Zou je het ook leuk vinden om een klantenverhaal met ons te delen? Vul dan het contactformulier in, wij komen graag in contact met jou!

Binnenkort zullen wij ook meer informatie geven over komende meetups en webinars, dus houd het Community forum goed in de gaten. Tot snel!

Met vriendelijke groet,      Zoho Marketing Automation
          • Sticky Posts

          • Community Digest: Samenvatting van December 2022

           Beste Community leden, Dit is alweer de laatste post van het jaar, we blikken tijdens deze Community Digest graag nog eventjes terug op wat er in December is gebeurd binnen Zoho Dutch Community. We begonnen de maand met het tweede deel van het automatiseren
          • Community Digest: Samenvatting van November 2022

           Beste Community leden,   Het is alweer December, we gaan de laatste maand van 2022 in. We kijken graag samen terug op de maand November en wat er in deze maand is gebeurd binnen de Zoho Dutch Community.   Tijdens de Zoho Creator Meetup hebben onze gebruikers
          • Community Digest: Samenvatting van Oktober 2022

           Beste Community leden,   De maand Oktober is alweer voorbij en dat betekent dat het tijd is om terug te kijken op wat er in deze afgelopen maand is gebeurd binnen de Zoho Dutch Community.   Na Zoholics zijn wij direct aan de slag gegaan met het organiseren
          • Community Digest: Samenvatting van Augustus 2022

           Beste Community leden,   De maand Augustus is alweer voorbij en dat betekent dat het tijd is om terug te kijken op wat er in afgelopen maand is gebeurd binnen de Zoho Dutch Community.   In Augustus hebben we weer verschillende Tips & Tricks mogen delen.
          • Community Digest: Samenvatting van Juni 2022

           Beste Community leden,   De maand Juli is begonnen en dat betekent dat het tijd is om terug te kijken op wat er in de afgelopen maand is gebeurd binnen de Zoho Dutch Community.   In Juni hebben we weer verschillende Tips & Tricks mogen delen. Lees hier

          Zoho Pagesense Resources

           Zoho SalesIQ Resources              Zoho TeamInbox Resources

               Zoho DataPrep Resources                Zoho CRM Plus Resources

                 Zoho Books Resources


                  Zoho Subscriptions Resources

                   Zoho Desk Resources

                    Zoho Projects Resources


                     Zoho Sprints Resources


                      Qntrl Resources


                       Zoho Creator Resources


                        Zoho WorkDrive Resources

                          Zoho Campaigns Resources

                           Zoho CRM Resources

                              Design. Discuss. Deliver.

                              Create visually engaging stories with Zoho Show.

                              Get Started Now