Zoho Desk Tips & Tricks #05 Ondersteun klanten in hun gewenste taal

Zoho Desk Tips & Tricks #05 Ondersteun klanten in hun gewenste taalBeste Community leden,

Vandaag delen wij een aantal tips over het ondersteunen van jouw klanten in hun gewenste taal. Je klantenservice kan namelijk van top kwaliteit zijn, maar als je niet dezelfde taal spreekt als je klanten, blijft het lastig om ze te helpen. We zullen de verschillende opties behandelen.

1. Om nou alle talen te leren om met je klanten te kunnen spreken is niet echt realistisch.
2. Een andere optie is een automatische online vertaler te gebruiken, maar dit is niet betrouwbaar genoeg om je klanten te woord te staan bij een probleem.
3. Je zou kunnen proberen om personeel in te huren en te trainen in elke taal die je nodig zou kunnen hebben, maar dat is erg duur, en onpraktisch als je onvoorspelbare ticket volumes hebt.

Dan komen we bij de oplossing! Unbabel voor Zoho Desk betekent dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over de taal in jouw klantenservice, en dat je je kunt richten op het leveren van de beste klantenservice.

Hoe werkt het?
Vanuit het perspectief van de klant verandert er niets. Zij e-mailen jouw supportteam in hun moedertaal. Support medewerkers ontvangen dan onmiddellijk een vertaling in Zoho Desk, verwerkt door Unbabel's krachtige en aan het vakgebied aangepaste vertaalmachine. Ze schrijven zoals gebruikelijk hun antwoord en Unbabel vertaalt automatisch het bericht van de support medewerker. Lees hier meer over de mogelijkheden van Unbabel voor Zoho Desk.

Meer talen, betekent meer tevreden klanten
Klanten zijn veel gelukkiger als ze in hun moedertaal kunnen communiceren. Het bieden van meertalige support verhoogt de klanttevredenheidsscore, en kan ook de omzet verhogen door het behouden en upsellen aan tevreden klanten.

Unbabel kan ook de klanttevredenheidsscore verbeteren door jouw beste agenten in staat te stellen met de hele wereld te spreken. Veel Unbabel klanten hebben ontdekt dat medewerkers met Unbabel een hogere klanttevredenheidsscore hebben dan medewerkers die klanten in hun eigen taal te woord staan. De klanttevredenheidsscore van easyJet is bijvoorbeeld 4,2% hoger voor talen die het met Unbabel ondersteunt dan voor talen die het met native speakers aanbiedt.

Slim omgaan met vertalingen
Wanneer taal geen rol speelt, kan je de organisatie van jouw supportteam volledig opnieuw uittekenen. Deze operationele flexibiliteit betekent dat je knelpunten in jouw support wachtrijen kunt elimineren, je team kunt vestigen op de plaats die voor jouw organisatie het meest logisch is, of volledig kunt heroverwegen hoe je de beste ervaring kunt bieden aan jouw klanten en tegelijkertijd de kosten van je operatie kunt verlagen.

Klink als jezelf in elke taal
Het intensieve taalkundige onboardingproces van Unbabel betekent dat jouw merken en kernbegrippen altijd precies zo worden vertaald als je dat wilt. Het zorgt er ook voor dat jouw tone of voice in elke taal weerspiegelt hoe je met je klanten wilt praten, iets wat onmogelijk te controleren is met generieke automatische vertalingen.

Volledig geïntegreerd in Zoho Desk
Unbabel voor Zoho Desk betekent dat je de volledige kracht van Unbabel's vertaling kunt gebruiken zonder je Zoho Desk workflow te veranderen. Er is bijna geen training nodig, dus je kunt binnen enkele minuten meertalig worden.

Ga aan de slag!
Veel grote bedrijven, waaronder Microsoft, Booking.com en Expedia vertrouwen op Unbabel voor het dagelijks vertalen van hun e-mails naar klanten. Lees meer informatie over Unbabel voor Zoho Desk via de website of klik hier om direct aan de slag te gaan!

Veel vertaal plezier toegewenst!

Met vriendelijke groet,


      Zoho Marketing Automation
           • Sticky Posts

           • Doe mee aan de Zoho Desk Meetup op 7 maart in Antwerpen

            Beste Community leden, Wij nodigen jullie graag uit voor de Community Meetup van Zoho Desk! Op 7 maart komen we bij elkaar in Antwerpen, samen met een klant en de Zoho Experts van Brainsolutions. Onze experts zullen een live demo presenteren en jouw vragen
           • Doe mee aan de Zoho Desk Meetup op 16 Februari in Utrecht

            Beste Community leden, Wij nodigen jullie graag uit voor de Community Meetup voor Zoho Desk! Op 16 februari komen we bij elkaar in Utrecht, samen met Fleetkennis en de Zoho Expert van Mobile XL. Onze experts zullen een live demo presenteren en jouw vragen
           • Wat is er nieuw in Zoho Desk 2023

            Beste Community leden, Hoeveel je ook van je klanten en je werk houdt, als klantenservice medewerker zul je zeker een aantal zware dagen tegenkomen. We hebben het dan over de dagen dat je een paar keer op de snooze-knop drukt, koffie morst op je favoriete
           • Tips & Tricks #10 Automatiseren met Zoho Desk Deel 2

            In deel 1 van het automatiseren met Zoho Desk las je een use case over een probleem in een appartementencomplex en hoe dit door gebruik te maken van Zoho Forms en Zoho Desk kan worden opgelost. In deel 2 lees je meer over het integreren van Zoho Forms
           • Tips & Tricks #09 Automatiseren met Zoho Desk Deel 1

            Beste Community leden, Zoals jullie weten hebben we in Nederland een woningtekort. Een oplossing hiervoor is de hoogbouw. Echter, om de de hoogte in te gaan moet er ook voor de juiste faciliteiten in flats worden gezorgd. Problemen kunnen we allemaal

           Zoho Pagesense Resources

            Zoho SalesIQ Resources               Zoho TeamInbox Resources

                Zoho DataPrep Resources                 Zoho CRM Plus Resources

                  Zoho Books Resources


                   Zoho Subscriptions Resources

                    Zoho Desk Resources

                     Zoho Projects Resources


                      Zoho Sprints Resources


                       Qntrl Resources


                        Zoho Creator Resources


                         Zoho WorkDrive Resources                          Zoho Campaigns Resources

                           Zoho CRM Resources

                              Design. Discuss. Deliver.

                              Create visually engaging stories with Zoho Show.

                              Get Started Now