Community Digest: Samenvatting van Januari 2022

Community Digest: Samenvatting van Januari 2022Beste Community leden,

De eerste maand van 2022 zit er alweer bijna op, en dat betekent dat het tijd is om terug te kijken op de maand Januari. Deze Community Digest is een samenvatting van wat er in deze maand is gebeurd binnen de Zoho Dutch Community.

Hebben jullie deze maand ook hard gewerkt aan de doelen voor 2022?

Dat idee kregen wij wel! Wij hebben namelijk een aantal vragen over CRM Worflows ontvangen, die deels ook vanuit de community zijn beantwoord.

Daarnaast hebben wij deze maand Tips & Tricks gedeeld voor diverse Zoho producten.

Allereerst deelden wij een tip over de Single Sign-On (SSO) in Zoho One. SSO (Single Sign On) is een authenticatiedienst die een gebruiker in staat stelt om op een veilige manier, met één enkele aanmelding, toegang te krijgen tot meerdere webapplicaties in verschillende domeinen en services.

Vervolgens werd de Workflow functie van Zoho Bigin in 3 stappen uitgelegd aan de hand van screenshots. Deze functie is ideaal om herhalende taken te automatiseren.

De laatste tip van deze maand ging over de Top 10 Zoho Desk Integraties van 2021. Wij hebben afgelopen jaar meer dan 200 integraties voor Zoho Desk op Zoho Marketplace gezet, om te helpen bij het optimaliseren van jouw helpdesk.

Wij zijn erg benieuwd naar jullie ervaringen met onze Zoho producten. Zou je het ook leuk vinden om een klantenverhaal met ons te delen? Vul dan het contactformulier in, wij komen graag in contact met jou!

Binnenkort zullen wij ook meer informatie geven over komende meetups en webinars, dus houd het Community forum goed in de gaten. Tot snel!

Met vriendelijke groet,

      Zoho Marketing Automation
           • Sticky Posts

           • Community Digest: Samenvatting van December 2022

            Beste Community leden, Dit is alweer de laatste post van het jaar, we blikken tijdens deze Community Digest graag nog eventjes terug op wat er in December is gebeurd binnen Zoho Dutch Community. We begonnen de maand met het tweede deel van het automatiseren
           • Community Digest: Samenvatting van November 2022

            Beste Community leden,   Het is alweer December, we gaan de laatste maand van 2022 in. We kijken graag samen terug op de maand November en wat er in deze maand is gebeurd binnen de Zoho Dutch Community.   Tijdens de Zoho Creator Meetup hebben onze gebruikers
           • Community Digest: Samenvatting van Oktober 2022

            Beste Community leden,   De maand Oktober is alweer voorbij en dat betekent dat het tijd is om terug te kijken op wat er in deze afgelopen maand is gebeurd binnen de Zoho Dutch Community.   Na Zoholics zijn wij direct aan de slag gegaan met het organiseren
           • Community Digest: Samenvatting van Augustus 2022

            Beste Community leden,   De maand Augustus is alweer voorbij en dat betekent dat het tijd is om terug te kijken op wat er in afgelopen maand is gebeurd binnen de Zoho Dutch Community.   In Augustus hebben we weer verschillende Tips & Tricks mogen delen.
           • Community Digest: Samenvatting van Juni 2022

            Beste Community leden,   De maand Juli is begonnen en dat betekent dat het tijd is om terug te kijken op wat er in de afgelopen maand is gebeurd binnen de Zoho Dutch Community.   In Juni hebben we weer verschillende Tips & Tricks mogen delen. Lees hier

           Zoho Pagesense Resources

            Zoho SalesIQ Resources               Zoho TeamInbox Resources

                Zoho DataPrep Resources                 Zoho CRM Plus Resources

                  Zoho Books Resources


                   Zoho Subscriptions Resources

                    Zoho Desk Resources

                     Zoho Projects Resources


                      Zoho Sprints Resources


                       Qntrl Resources


                        Zoho Creator Resources


                         Zoho WorkDrive Resources                          Zoho Campaigns Resources

                           Zoho CRM Resources

                              Design. Discuss. Deliver.

                              Create visually engaging stories with Zoho Show.

                              Get Started Now