Community Digest: Samenvatting van Oktober 2021

Community Digest: Samenvatting van Oktober 2021Beste Community leden,

De wintertijd is ingegaan, dat betekent dat het tijd is om terug te kijken op de maand Oktober. Deze Community Digest is een samenvatting van wat in er de afgelopen maand is gebeurd binnen de Zoho Dutch Community.

Wij hebben deze maand onze eerste Virtual Community Meetup mogen organiseren, waarbij er zowel community leden uit Nederland en België bij elkaar kwamen. Tijdens deze meetup werd een live demo over Canvas gepresenteerd.

Zoho One introduceerde de nieuwste update met maar liefst 5 nieuwe apps, 3 nieuwe services en 7 grote platform verbeteringen. Bovendien werd de oplossing voor het dichten van communicatiekloven tussen silo's besproken.

Ook zijn wij deze maand begonnen met onze tips&tricks serie voor Bigin, waarbij er kennis is gemaakt met de basisinstellingen van Bigin. Voor CRM werd er een tip gegeven over het maken van een uniek veld om duplicaten te voorkomen. Daarnaast werd er uitgelegd hoe je gebruikers kunt toevoegen aan Zoho One.

Om jullie beter te kunnen helpen horen we graag over welke producten jullie meer tips&tricks willen lezen. Laat het ons zo snel mogelijk weten in de opmerkingen en dan staan wij volgende maand weer klaar met tips&tricks voor jullie favoriete Zoho apps.

Met vriendelijke groet,


  • Sticky Posts

  • Community Digest: Samenvatting van November 2021

   Beste Community leden, We gaan morgen alweer de laatste maand van 2021 in, en dat betekent dat het tijd is om terug te kijken op de maand November. Deze Community Digest is een samenvatting van wat er in de afgelopen maand is gebeurd binnen de Zoho Dutch
  • Community Digest: Samenvatting van Oktober 2021

   Beste Community leden, De wintertijd is ingegaan, dat betekent dat het tijd is om terug te kijken op de maand Oktober. Deze Community Digest is een samenvatting van wat in er de afgelopen maand is gebeurd binnen de Zoho Dutch Community. Wij hebben deze
  • Community Digest: Samenvatting van September 2021

   Beste Community leden, We gaan alweer het laatste kwartaal in! De maand September is razendsnel voorbij gegaan en we hebben er veel nieuwe community leden en contributors bij gekregen. Allereerst heten wij alle nieuwe community leden van harte welkom!
  • Welkom bij de Zoho Dutch Community

   U bent van harte welkom bij de Zoho Dutch Community. Deze Community is gericht op Zoho gebruikers uit Nederland en andere Nederlandstalige gebieden. Wij zullen hier de nieuwste updates en verschillende Tips & Tricks over onze diverse producten met u delen.
  • Community Digest: Samenvatting van Augustus 2021

   Beste Community leden, Het is alweer een maand geleden sinds we de Zoho Dutch Community hebben gelanceerd. Aan het eind van elke maand zullen wij een Community Digest met jullie delen, dit is een samenvatting van wat in er de afgelopen maand is gebeurd

  Zoho Pagesense Resources

    Zoho SalesIQ Resources       Zoho TeamInbox Resources

        Zoho DataPrep Resources


          Zoho CRM Plus Resources

           Zoho Books Resources


            Zoho Subscriptions Resources

             Zoho Desk Resources

              Zoho Projects Resources


               Zoho Sprints Resources


                Qntrl Resources


                 Zoho Creator Resources


                  Zoho WorkDrive Resources
                    Zoho Campaigns Resources

                     Zoho CRM Resources

                           Design. Discuss. Deliver.

                           Create visually engaging stories with Zoho Show.

                           Get Started Now