Community Digest: Samenvatting van September 2021

Community Digest: Samenvatting van September 2021Beste Community leden,

We gaan alweer het laatste kwartaal in! De maand September is razendsnel voorbij gegaan en we hebben er veel nieuwe community leden en contributors bij gekregen. Allereerst heten wij alle nieuwe community leden van harte welkom! In deze Community Digest kijken we terug op de afgelopen maand.

Aan het begin van deze maand zijn we begonnen met onze tips&tricks serie voor CRM, waarbij we een overzicht gaven van de Top 10 Zoho CRM Integraties. Naar aanleiding hiervan kwamen er een aantal handige vragen en opmerkingen naar voren.

Naast Zoho CRM kwam ook het eerste tips&tricks artikel voor Zoho Desk uit, waarbij de verschillende communicatiekanalen aan het licht werden gebracht om de juiste kanalen te kiezen voor jouw klantenservice. Onze community leden hebben hun ervaringen gedeeld over onder andere de live chat en de IVR configuratie.

Op 24 september heeft ons team een uitstapje mogen maken naar België om aan tafel te zitten met Filip Van De Veire (CIO bij Transport Michiels) en Hans Conings (Partner bij Aziri). De experts kwamen samen om de digitalisering in de logistiek te bespreken.

Elke maand zullen wij een app uit Zoho One onder de aandacht brengen, zodat jullie dit besturingssysteem nog beter kunnen inzetten. Voor Zoho Bookings hebben wij een artikel geschreven over Jouw online boekingssysteem in 5 stappen!

Zoals jullie weten hebben wij onze eerste Online Meetup gepland staan voor de Zoho Dutch Community. We kijken ernaar uit om jullie beter te leren kennen!

Om jullie beter te kunnen helpen horen we graag over welke producten jullie meer tips&tricks willen lezen. Laat het ons zo snel mogelijk weten in de opmerkingen en dan staan wij volgende maand weer klaar met tips&tricks voor jullie favoriete Zoho apps.

Met vriendelijke groet,

  • Sticky Posts

  • Community Digest: Samenvatting van November 2021

   Beste Community leden, We gaan morgen alweer de laatste maand van 2021 in, en dat betekent dat het tijd is om terug te kijken op de maand November. Deze Community Digest is een samenvatting van wat er in de afgelopen maand is gebeurd binnen de Zoho Dutch
  • Community Digest: Samenvatting van Oktober 2021

   Beste Community leden, De wintertijd is ingegaan, dat betekent dat het tijd is om terug te kijken op de maand Oktober. Deze Community Digest is een samenvatting van wat in er de afgelopen maand is gebeurd binnen de Zoho Dutch Community. Wij hebben deze
  • Community Digest: Samenvatting van September 2021

   Beste Community leden, We gaan alweer het laatste kwartaal in! De maand September is razendsnel voorbij gegaan en we hebben er veel nieuwe community leden en contributors bij gekregen. Allereerst heten wij alle nieuwe community leden van harte welkom!
  • Welkom bij de Zoho Dutch Community

   U bent van harte welkom bij de Zoho Dutch Community. Deze Community is gericht op Zoho gebruikers uit Nederland en andere Nederlandstalige gebieden. Wij zullen hier de nieuwste updates en verschillende Tips & Tricks over onze diverse producten met u delen.
  • Community Digest: Samenvatting van Augustus 2021

   Beste Community leden, Het is alweer een maand geleden sinds we de Zoho Dutch Community hebben gelanceerd. Aan het eind van elke maand zullen wij een Community Digest met jullie delen, dit is een samenvatting van wat in er de afgelopen maand is gebeurd

  Zoho Pagesense Resources

    Zoho SalesIQ Resources       Zoho TeamInbox Resources

        Zoho DataPrep Resources


          Zoho CRM Plus Resources

           Zoho Books Resources


            Zoho Subscriptions Resources

             Zoho Desk Resources

              Zoho Projects Resources


               Zoho Sprints Resources


                Qntrl Resources


                 Zoho Creator Resources


                  Zoho WorkDrive Resources
                    Zoho Campaigns Resources

                     Zoho CRM Resources

                           Design. Discuss. Deliver.

                           Create visually engaging stories with Zoho Show.

                           Get Started Now