Community Digest: Samenvatting van December 2021

Community Digest: Samenvatting van December 2021Beste Community leden,

Om mee te beginnen wensen wij van Zoho Nederland iedereen nog een heel fijne jaarwisseling! In deze post blikken we toch nog eventjes terug naar de laatste maand van vorig jaar. Deze Community Digest is een samenvatting van wat er de afgelopen maand is gebeurd binnen de Zoho Dutch Community.

We begonnen de maand met de derde tip voor Zoho Desk: Ontdek de Activiteitenmodule. In deze post wordt de activiteitenmodule van Zoho Desk ontdekt.

Op 9 december hebben we onze tweede (digitale) meetup georganiseerd. Dit keer stond het in de teken van Zoho One. Hierin hebben de communityleden meer geleerd over mogelijkheden van Zoho Analytics, Zoho Dataprep en Zoho Commerce. Over welke Zoho App zou je meer over willen weten? Laat een reactie achter!

Ben je benieuwd naar wat bepaalde CRM termen betekenen in Zoho Bigin? Lees dan onze tweede tip voor Bigin: Maak kennis met de termen van Bigin.

Wil je weten waarom jouw bedrijf zelf ontwikkelde apps nodig heeft die je kunt creëren zonder kennis te hebben van programmeren? Lees het in ons artikel over Zoho Creator: Waarom heeft jouw bedrijf low-code nodig?

We hebben de maand afgesloten met onze derde tips voor Zoho CRM. Wil je beter overzicht behouden in je CRM? Lees dan onze post: Voeg kleurtags toe om records beter te kunnen identificeren.

Vergeet ons niet te volgen op ons YouTube kanaal voor Zoho Nederland en volg ons ook op LinkedIN en Twitter.

Wist je dat je vragen kunt stellen en ideeën kunt delen via het Community Forum? Vorige maand hebben wij de eerste vragen mogen ontvangen, waarbij er al snel werd gereageerd vanuit de Community. Stel vooral meer vragen aan de Community en deel je Zoho ervaringen, zodat we van elkaar kunnen leren!

Met vriendelijke groet,
Team Zoho Nederland

      Zoho Marketing Automation
           • Sticky Posts

           • Community Digest: Samenvatting van December 2022

            Beste Community leden, Dit is alweer de laatste post van het jaar, we blikken tijdens deze Community Digest graag nog eventjes terug op wat er in December is gebeurd binnen Zoho Dutch Community. We begonnen de maand met het tweede deel van het automatiseren
           • Community Digest: Samenvatting van November 2022

            Beste Community leden,   Het is alweer December, we gaan de laatste maand van 2022 in. We kijken graag samen terug op de maand November en wat er in deze maand is gebeurd binnen de Zoho Dutch Community.   Tijdens de Zoho Creator Meetup hebben onze gebruikers
           • Community Digest: Samenvatting van Oktober 2022

            Beste Community leden,   De maand Oktober is alweer voorbij en dat betekent dat het tijd is om terug te kijken op wat er in deze afgelopen maand is gebeurd binnen de Zoho Dutch Community.   Na Zoholics zijn wij direct aan de slag gegaan met het organiseren
           • Community Digest: Samenvatting van Augustus 2022

            Beste Community leden,   De maand Augustus is alweer voorbij en dat betekent dat het tijd is om terug te kijken op wat er in afgelopen maand is gebeurd binnen de Zoho Dutch Community.   In Augustus hebben we weer verschillende Tips & Tricks mogen delen.
           • Community Digest: Samenvatting van Juni 2022

            Beste Community leden,   De maand Juli is begonnen en dat betekent dat het tijd is om terug te kijken op wat er in de afgelopen maand is gebeurd binnen de Zoho Dutch Community.   In Juni hebben we weer verschillende Tips & Tricks mogen delen. Lees hier

           Zoho Pagesense Resources

            Zoho SalesIQ Resources               Zoho TeamInbox Resources

                Zoho DataPrep Resources                 Zoho CRM Plus Resources

                  Zoho Books Resources


                   Zoho Subscriptions Resources

                    Zoho Desk Resources

                     Zoho Projects Resources


                      Zoho Sprints Resources


                       Qntrl Resources


                        Zoho Creator Resources


                         Zoho WorkDrive Resources                          Zoho Campaigns Resources

                           Zoho CRM Resources

                              Design. Discuss. Deliver.

                              Create visually engaging stories with Zoho Show.

                              Get Started Now