De 10 beste redenen om Zoho CRM te gebruiken

De 10 beste redenen om Zoho CRM te gebruiken

Zoho CRM biedt alles wat je nodig hebt om meer leads te krijgen, sales te vergroten en salesprestaties te meten. Hieronder lees je 10 punten waarom Zoho CRM een krachtige en efficiënte oplossing voor klantbeheer is en hoe je het meeste uit Zoho CRM kan halen.

1. Gebruiksvriendelijke interface
Zoho CRM heeft een eenvoudige, gebruikersinterface waarvoor een minimaal leercurve nodig is. Breid de gebruikersinterface van jouw Zoho CRM-account uit, door naadloos in realtime widgetapps te koppelen die werken met Zoho CRM-gegevens en workflows.

2. Passend bij de omvang van uw organisatie
Of je nu een klein bedrijf of een grote onderneming hebt, één ding blijft hetzelfde. Jouw succes hangt af van de relaties die je met je klanten ontwikkelt. Naarmate je bedrijf groeit, groeien je eisen ook en worden deze complexer. Je CRM moet een groeiende groep gebruikers kunnen ondersteunen, je salesproces kunnen opschalen, complexere bedrijfsprocessen kunnen implementeren en kunnen worden geïntegreerd met meer applicaties van derden. Met Zoho CRM beschik je over een robuuste, veilige en schaalbare CRM-oplossing voor bedrijven.

3. Verbind met je klanten via meerdere kanalen
Met Zoho CRM kan je via meerdere kanalen connecten met je klanten. Voer gesprekken in realtime met klanten en prospects. Ontvang een melding wanneer iemand communiceert met jouw merk, of ze nu je website bekijken, een e-mail lezen of over je merk praten via social media.

4. Blijf op de hoogte door middel van notificaties
Ontvang alerts, reminders en suggesties voor de beste contactmomenten met je leads op basis van eerdere succesvolle interacties.

5. Pas je CRM aan naar jouw wensen
Weergeef gegevens die jij wilt zien binnen het CRM. Pas modules aan en creëer maatwerk velden die van belang zijn voor jouw bedrijf. Tevens kan je je CRM opnieuw vormgeven met onze nieuwste Canvas-functie. Middels een eenvoudige drag-and-drop editor kan je je eigen sjablonen maken. Klik hier voor onze meest recente webinar of Canvas.

6. Routinematige activiteiten automatiseren
Automatiseer routinematige verkoop-, marketing- en supportfuncties die waardevolle werktijd in beslag nemen, zodat je meer tijd hebt om te concentreren op je klanten. Creëer workflows waarmee je handmatige gegevensinvoer kunt verminderen en je proces kunt versnellen.

7. Creëer processen voor het sales team voor het sluiten van deals
Maak regels in je CRM op basis van echte salesprocessen. Wijs leads toe aan de juiste verkoper, keur kortingen goed en valideer salesgegevens op basis van jouw criteria. Je kan tevens een goedkeuringsproces invoeren om binnenkomende informatie te beoordelen en deze met de juiste opmerkingen goed te keuren of af te wijzen op basis van de kwaliteit.

8. Analyseer CRM-gegevens met Zoho Analytics
Maak een visuele analyse van je CRM-gegevens. Maak inzichtelijke rapporten en dashboards om je CRM sales-KPI's te volgen. Deel rapporten en werk samen met je collega's tijdens het maken en analyseren van rapporten. Analyseer en volg je bedrijfsstatistieken. Klik hier voor meer informatie over Zoho Analytics.

9. Zia ons BI tool voor het optimaliseren van jouw verkoopprocessen
Zia is de AI-assistent binnen Zoho CRM die je helpt je CRM op intelligente wijze te beheren. Zia kan de gewenste informatie ophalen, aantekeningen maken wanneer je dicteert, de uitkomst van slalesactiviteiten voorspellen, afwijkingen detecteren, alledaagse taken automatiseren en nog heel veel meer!

10. Zoho CRM Mobiele App
Met de mobiele apps van Zoho CRM kan je salesteam onderweg contact houden met hun leads, belangrijke prospectinformatie registreren en openen, hun KPI's bijhouden en onderweg doordachte beslissingen op basis van gegevens maken. Klik hier voor meer informatie over de Zoho CRM mobiele app.


 



  • Sticky Posts

  • Virtual Community Meetup over Canvas voor Zoho CRM

   Beste Community leden, Wij nodigen jullie graag uit voor de Virtuele Community Meetup over Canvas voor Zoho CRM! Met Canvas kun je de gebruikersinterface van Zoho CRM herontwerpen tot een gebruiksvriendelijke en dynamische tool. Deze oplossing vereenvoudigt
  • Tips & Tricks #01 Top 10 Zoho CRM Integraties

   Wij helpen jou graag om het beste uit je CRM te halen. Zoho CRM ondersteunt verschillende Apps en Add-ons die jouw efficiëntie kunnen verbeteren wanneer je met sales leads, prospects en klanten werkt. Integratie is mogelijk met een uitgebreide set aan
  • Webinar - Nieuwe Canvas Functie voor Zoho CRM

   Wij nodigen jou graag uit voor de Webinar over de nieuwe Canvas-functie van Zoho CRM! Tegenwoordig zien alle CRM-softwares er hetzelfde uit: rijen met data op een witte achtergrond met een contrasterende kleur bovenaan en aan de randen. Dat is NU verleden
  • Ask the Experts #1 Online Forum Q&A over Canvas voor Zoho CRM

   Beste Community leden, Zoals jullie weten lanceerde Zoho CRM deze maand Canvas, de eerste CRM Designstudio in de branche! Met Canvas is het mogelijk om creatieve en praktische ontwerpen te creëren zonder enige kennis van programmeren te hebben. Het is
  • Ontdek onze nieuwe Canvas functie voor CRM

   Het gehele Zoho team is verheugd om onze nieuwe Canvas functie te introduceren, de enige functie binnen de branche die u in staat stelt om het ontwerp van uw CRM aan te passen! Canvas is een ingebouwde designstudio in Zoho CRM, waarmee u uw gebruikersinterface

  Zoho Pagesense Resources

    Zoho SalesIQ Resources



       Zoho TeamInbox Resources

        Zoho DataPrep Resources


          Zoho CRM Plus Resources

           Zoho Books Resources


            Zoho Subscriptions Resources

             Zoho Desk Resources

              Zoho Projects Resources


               Zoho Sprints Resources


                Qntrl Resources


                 Zoho Creator Resources


                  Zoho WorkDrive Resources




                    Zoho Campaigns Resources

                     Zoho CRM Resources

                           Design. Discuss. Deliver.

                           Create visually engaging stories with Zoho Show.

                           Get Started Now